Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Отримайте 25% компенсації за придбання сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва через РАДАБАНК

23 Квітня 2024p.

РАДАБАНК та Міністерство економіки України підписали Меморандум про загальні засади співробітництва з питань реалізації бюджетної програми «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».

Програмою передбачено відшкодування 25% вартості придбаної у вітчизняних виробників техніки й обладнання для агропромислового комплексу. Сторони об’єднують зусилля задля забезпечення щорічної державної підтримки сільськогосподарських товаровиробників.

Підписаний Меморандум передбачає, що купівля та отримання компенсації вартості техніки здійснюватиметься через РАДАБАНК, як уповноважений банк.

Щоб отримати часткову компенсацію від держави вартості придбаної техніки чи обладнання, агровиробник має обрати постачальника з переліку на сайті Мінекономіки, придбати необхідну техніку та/або обладнання та подати до РАДАБАНКу заявку та підтвердні документи. 

Умови отримання компенсації викладені у Постанові КМУ № 130 від 01.03.2017 року.

Підтримуйте національного виробника та розвивайте українську промисловість разом із РАДАБАНКом.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
39.15 39.9
EUR
42.65 43.4
PLN
9.85 10.05

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.