Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

RB24 від РАДАБАНКу – мобільний застосунок без вікових обмежень

22 Квітня 2024p.

У сучасному світі технології стають все більш доступними та зручними для людей різного віку. В цьому особисто переконалася літня пані, мешканка Черкаської області та клієнтка РАДАБАНКу, яка вдало самостійно пройшла віддалену ідентифікацію в мобільному застосунку RB24 та активно користується всіма його можливостями.

Ця історія є яскравим прикладом того, що клієнти будь-якого віку можуть без перешкод користуватися всіма перевагами онлайн банкінгу, коли він зручний і зрозумілий. 78-річна жінка регулярно використовує мобільний застосунок RB24 для зручного управління своїми фінансами, відкрила додаткові картки в різних валютах і здійснює покупки на іноземних платформах для онлайн шопінгу.

Крім того, вона з легкістю виконує обмін валют та перекази між картками, завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу мобільного застосунку.

Мобільний застосунок RB24 від РАДАБАНКу дійсно є надзвичайно зручним і корисним інструментом для людей усіх вікових груп.

Відчувайте себе впевнено та комфортно використовуючи RB24 і керуйте своїми фінансами в будь-який час і з будь-якого місця, маючи доступ до широкого спектра банківських послуг.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
39.15 39.9
EUR
42.65 43.4
PLN
9.85 10.05

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.