Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

РАДАБАНК на «Development Drivers and Challenges of DIGITAL BANKING – 2024»

19 Квітня 2024p.

17 квітня РАДАБАНК взяв учать у міжнародному форумі «Development Drivers and Challenges of DIGITAL BANKING – 2024», організованому International Financial Club «BANKIR», зокрема Генеральним директором Жанною Голік та Головою International Financial Club «BANKIR» Олегом Капраловим, де зібралися провідні експерти та спікери для обміну досвідом у сфері цифрового банкінгу.

Захід став платформою для обговорення сучасних цифрових технологій, які відіграють важливу роль у трансформації банківської сфери, сприяючи покращенню обслуговування клієнтів, підвищенню операційної ефективності та зменшенню витрат. Штучний інтелект, блокчейн, мобільний банкінг, кібербезпека, аналіз великих даних і доповнена реальність – все це наразі необхідні компоненти для успішної діяльності у сучасному світі.

Під час панельної дискусії на тему «Ліцензування. Диджиталізація банків, страхових, МФО та соціальної сфери» Андрій Грігель, Голова правління РАДАБАНКу, поділився досвідом впровадження онлайн ідентифікації клієнтів у 2023 році та зазначив, що ця ініціатива виявилася успішною та сприяла покращенню обслуговування клієнтів та розвитку банківської галузі.

«Перш за все потрібно сказати, що це є технологія масштабування. Наразі ми чекаємо запуску повноцінного скорингу, щоб мати змогу пропонувати клієнтам кредитну картку й також в нас є в планах кобренди. Ми в будь-якому разі будемо рухатися далі за сучасними технологіями, впроваджувати нові сервіси, щоб задовольнити потреби своїх клієнтів та підвищувати свої можливості у сфері цифрового банкінгу», – зазначив Андрій Грігель.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
39.25 40
EUR
42.65 43.4
PLN
9.83 10.03

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.